На Чигиринщині обікрали майстерню священнослужителя

На Чигиринщині обікрали майстерню священнослужителя

Правоохоронці викрили дует крадіїв, які вчинили крадіжку з майстерні священнослужителя. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції звернувся 31-річний священнослужитель з повідомленням про крадіжку. Заявник повідомив, що з його підсобного приміщення викрали ікони, електроінструмент, та шини до автомобіля. Сума збитків становить близько 20 тисяч гривень.

Було встановлено осіб причетних до кримінального правопорушення. Ними виявилися раніше неодноразово судимі жителі Чигирина, 25-річний чоловік та 33-річна жінка. Як з’ясувалося, зловмисники вночі через вікно проникли в приміщення та вчинили крадіжку. Поцуплене майно намагалися продати аби заробити кошти.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x