На Христинівщині у чоловіка виявили посіви коноплі та наркотики

На Христинівщині у чоловіка виявили посіви коноплі та наркотики

38-річний житель одного із сіл Христинівського району вирощував, зберігав та виготовляв наркотичні речовини, як він стверджує, для власного вживання. Вилучені речові докази направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Христинівського відділення поліції надійшла інформація про чоловіка, який займається вирощування конопель. Проведеною перевіркою інформація підтвердилась. Ним виявився 38–річний житель одного із сіл Христинівського району.

Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння на присадибній земельній ділянці правоохоронці виявили 83 ретельно доглянуті рослини коноплі. Крім того, в одній із кімнат будинку правоохоронці знайшли шприци з ацетильованим опієм загальним об’ємом 15 мілілітрів, 1,5 кілограма макової соломи, висушені головки рослин маку в кількості 125 штук, 200 грамів подрібненої марихуани та посуд для виготовлення наркотиків.

Зі слів власника домоволодіння стало відомо, що він зберігав та виготовляв наркотичні речовини для власного вживання. Виявлені речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За дане правопорушення чоловікові загрожує покарання від 3 до 7 років обмеження волі.

Після отримання результатів експертиз буде вирішуватись питання, щодо відкриття кримінального провадження за ознаками частини 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x