Атовця-черкащанина посмертно нагородили

Атовця-черкащанина посмертно нагородили

Загиблого в зоні проведення антитерористичної операції розвідника Олександра Шаповала посмерно відзначили пам\’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» (І ступеня). Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Цю нагороду міський голова Анатолій Бондаренко під час сесійного засідання, яке відбулося 13 липня, вручив його матері – Людмилі Валентинівні. Молодий військовий був командиром взводу ведення розвідки технічними засобами 74-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ. Загинув у 23-річному віці. За даними ЗМІ, підірвавався на фугасі поблизу села Карлівка (Мар\’їнський район) Донецької області. На одній із сесій депутати ухвалили рішення нагородити його «за відданість і вірність військовій присязі, високий патріотизм, активну громадянську позицію, безкорисливу любов до Батьківщини та народу України, пожертвування власного життя задля відстоювання територіальної цілісності нашої держави».

– Щиро дякую за цю відзнаку для мого сина. Тепер він житиме в пам\’яті та душі черкащан, – сказала мама загиблого хлопця Людмила Валентинівна. – А для мене це величезна втіха та продовження життя мого сина. Під час нагородження викладачка музичної школи, де свого часу навчався Олександр, Валентина Макарова згадала про нього як порядну людину з ідеальними моральними якостями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x