Пожежники нагадують аграріям про безпеку під час жнив

Пожежники нагадують аграріям про безпеку під час жнив

14 липня співробітники Христинівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області з метою недопущення пожеж на полях під час жнив здійснили чергову перевірку сільськогосподарських підприємств району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як правило, найчастіше основними причинами виникнення пожеж на хлібних ланах є необережне поводження з вогнем, випалювання стерні, а також порушення правил експлуатації машин та агрегатів.

Тож, під час перевірки співробітники ДСНС звернули особливу увагу на справність техніки, яка працює в полі та повне укомплектування її первинними засобами пожежогасіння, зокрема, вогнегасниками, лопатами та мітлами-хлопавками.

Під час проведення інструктажів з працівниками підприємств, задіяними на жнивах, рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися, працюючи в полі.

«Категорично заборонено під час зернозбиральної компанії палити, та розкладати багаття на полях і поблизу них, а також спалювати стерню та післяжнивні залишки» – наголосив начальник Христинівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Віталій Щербина.

Також фахівці Служби порятунку вручили працівникам сільськогосподарських підприємств та їхнім керівникам пам’ятки з правилами пожежної безпеки під час жнив.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x