У жительки Драбівщини вилучили більше тисячі рослин маку

У жительки Драбівщини вилучили більше тисячі рослин маку

Працівники поліції в Драбівському районі виявили на присадибній ділянці жительки району 1113 рослин снодійного маку. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання населених пунктів Драбівського району поліцейськими було отримано інформацію, що на присадибній ділянці, в одному із сіл району, вирощують снодійний мак. Під час проведення санкціонованого обшуку вказаної території поліцейські виявили 1113 рослин маку. Як пояснила власниця присадибної ділянки, мак вона вирощувала та доглядала для власних потреб. Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x