Черкащанин візьме участь у новому сезоні «Танці з зірками»

Черкащанин візьме участь у новому сезоні «Танці з зірками»

Телеканал «1+1» продовжує грандіозний #танціззіркамиchallenge, в межах якого стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками». Українському ведучому, черкащанину Олександру Скічку днями всесвітньо відома балерина та майбутній член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар передала #танціззіркамиchallenge. Олександр записав свою відповідь на виклик балерини у «Сніданку з 1+1» та вперше спробував свої танцювальні здібності у прямому ефірі. Олександр Скічко передав #танціззіркамиchallenge одразу декільком зірками українського шоу-бізнесу: актору на ведучому Володимиру Зеленському, учасниці гурту «Время и Стекло» та тренеру «Голосу. Діти-4» Наді Дорофєєвій і співаку Володимиру Дантесу.

Зазначимо, що особливу увагу глядачів «1+1» Олександр звернув на те, що тільки одна з зірок підтвердить свою участь у легендарному проекті. Цікаво, що Олександр поділився, що 10 років тому перший сезон «Танців з зірками» розділив сім’ю ведучого:
– Мені було 16 років, коли «Танці з зірками» вперше з’явилися на телеекранах. Мені здається, що тоді вся країна спостерігала за проектом. У моїй сім’ї навіть були суперечки, тому що мама вболівала за Наталю Могилевську, а тато – за Олену Шоптенко, – згадав Олександр.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x