Уманські веслувальники отримали новий човновий двигун

Уманські веслувальники отримали новий човновий двигун

13 липня на водній базі Уманської дитячо-юнацької спортивної школи №1 міський голова Олександр Цебрій передав у користування тренерам-викладачам відділення веслування на байдарках і каное човновий двигун марки «Suzuki». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

У середині червня керівництво школи звернулось до міської влади з проханням придбати човновий двигун для забезпечення безпеки тренувань та покращення результатів виступів уманських спортсменів на державних та міжнародних змаганнях.
Уманські веслувальники отримали новий човновий двигун
Нагадаємо, що за підсумками 2016 року Уманська дитячо-юнацька спортивна школа №1 посіла: 1 місце у рейтингу з олімпійських видів спорту Черкаської області та 7 місце у Всеукраїнському рейтингу; 1 місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах системи освіти України та представлятиме Черкащину у ІІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського огляду-конкурсу.

Саме зараз Юлія Юрійчук виступає у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи серед дорослих, що тривають у Болгарії.

Владислав Мегесь та Олександр Гарань готуються до виступу у складі збірної команди України на чемпіонаті світу серед молоді до 23 років, що відбудуться наприкінці липня у Румунії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x