Жителька Уманщини вирощувала мак і коноплю

Жителька Уманщини вирощувала мак і коноплю

58-річна жителька Уманського району зізналась, що виявлені рослини належать їй, але від пояснень відмовилась. Вилучені речові докази направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До правоохоронців Уманського відділення поліції надійшла інформація про жінку, яка вирощує снодійний мак та коноплю. Проведеною перевіркою інформація підтвердилась. Нею виявилась 58-річна жителька одного із сіл Уманського району.

Під час санкціонованого обшуку її домоволодіння правоохоронці на присадибній земельній ділянці виявили 547 рослин маку та 10 рослин коноплі. Власниця домоволодіння зізналась, що виявлені рослини належать їй, але пояснити, навіщо їх насіяла, відмовилась.

Виявлену речовину вилучено та направлено на хімічну експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За дане правопорушення жінці загрожує покарання від 3 до 7 років обмеження волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x