В Умані виявили автомобіль вінничанина з перебитим номером двигуна

В Умані виявили автомобіль вінничанина з перебитим номером двигуна

5 липня до Територіального сервісного центру МВС в Умані звернувся житель села Заболотне Крижопільського району Вінницької області щодо зняття з обліку автомобіля ВАЗ 2105, яким він розпоряджається згідно довіреності. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби РСЦ МВС у Черкаській області.

Однак, у даній операції чоловіку відмовили. Під час спільного огляду автомобіля фахівцями сервісного центру та судовим експертом МВС виявлено, що номер двигуна ВАЗу змінено кустарним способом.

На місце події викликали працівників поліції Уманського ВП ГУНП в Черкаській області, які для подальшого розгляду справи доставили транспортний засіб до відділення поліції.

Шановні громадяни, просимо Вас перед купівлею транспортних засобів звертатися до працівників ТСЦ МВС для перевірки автівки за Єдиним державним реєстром МВС та автоматизованою базою даних про розшукувані транспортні засоби, а також до фахівців експертної служби МВС для огляду транспортного засобу, з метою звірення ідентифікаційних номерів та їх складових частин з номерами, зазначеними в реєстраційних документах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x