На Золотоніщині чоловіка забили до смерті через 100 гривень і пляшку горілки

На Золотоніщині чоловіка забили до смерті через 100 гривень і пляшку горілки

Від отриманих численних забоїв, потерпілий помер у кареті швидкої допомоги. За вчинене зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні з багатьма тілесними ушкодженнями доставлений 34-річний житель одного із сіл району. Чоловіка не вдалося врятувати – він помер ще під час транспортування каретою швидкої допомоги.

На місце події вирушила слідчо-оперативна група. Правоохоронцям вдалося поспілкуватися з очевидцями події, та отримати орієнтування на ймовірного зловмисника, який причетний до смерті чоловіка.

Ним виявився 28-річний раніше судимий односелець потерпілого. Його поліцейські затримали біля сільського магазину. Затриманий мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом вдалося з’ясувати, що вбивця вирішив таким чином помститися товаришу. Адже підозрював його у викраденні 100 гривень та пляшки горілки. Будучи напідпитку, увірвався в його оселю та почав бити господаря руками та ногами по всьому тілу, після чого зник з місця події.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x