Група іноземців обкрадала квартири жителів Черкас

Група іноземців обкрадала квартири жителів Черкас

Злодіями виявилися троє мешканців однієї із країн Кавказького регіону, віком від 27 до 46 років. Чоловіки обкрадали квартири на нижніх поверхах багатоповерхівок на території Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

За наявною у оперативників інформацією, зловмисники проникали до квартир нижніх поверхів, демонтуючи захисні решітки або зламували серцевини замків вхідних дверей. Зловмисники добре конспірувалися – раз на тиждень змінювали житло. Крім того поліцейські володіли інформацією, що вони озброєні та можуть чинити опір.

За допомогою ряду оперативних заходів оперативники з’ясували особи зловмисників та автомобіль, на якому вони пересувалися. Ними виявилися троє чоловіків віком від 27 до 46 років. Отримавши необхідну інформацію, оперативники розробили спеціальну операцію з затримання крадіїв із залученням співробітників спецпідрозділу.

Автомобіль підозрюваних затримали на перехресті в Черкасах. Чоловіки намагалися втекти. Їх затримали та доставили до Черкаського відділу поліції. Під час огляду автомобіля та квартири, яку вони винаймали, було виявлено зв’язки ключів від квартир, набори інструменту, пристрій для злому серцевини замка, відмички, ножі. Речові докази вилучено.

За даним фактом продовжується розслідування кримінальних проваджень, які були відкриті за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x