Контрактники зі Шполянщини отримують разову грошову допомогу

Контрактники зі Шполянщини отримують разову грошову допомогу

Військовослужбовці, які уклали контракт з 1 січня 2017 року для походження служби в Збройних силах України та зареєстровані у межах Шполянської міської ОТГ, вже отримують разову грошову допомогу. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

Нагадаємо, аби матеріально підтримати громадян, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у Збройних Силах України у 2017 році, депутати Шполянської міської ОТГ на другому пленарному засіданні першої сесії міської ради VIII скликання прийняли «Програму підтримки військовослужбовців військової служби за контрактом, які уклали контракт зі Збройними силами України у 2017 році та членів їх сімей в Шполянській об’єднаній територіальній громаді».

Відтепер, кожен військовослужбовець, який зареєстрований у межах Шполянської ОТГ отримає разову грошову допомогу у сумі 8 тис. грн із коштів міського бюджету.

За словами міського голови Сергія Кравченка, міська цільова програма підтримки військовослужбовців-контрактників співфінансується шляхом субвенції з районного бюджету у сумі 2000 грн. Тож, загалом в 2017 році кожен громадянин із вказаної категорії отримуватиме разову допомогу по 10 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x