Виконком та мер вручили подяки черкаським спортсменам та медикам

Виконком та мер вручили подяки черкаським спортсменам та медикам

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету міський голова Анатолій Бондаренко особисто вручив подяки міського голови трьом черкаським працівникам лікарні та п’ятьом спортсменам.

За поданням військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату Євгенія Коржа за надання значної допомоги в організації та забезпечення проведення командно-штабних навчань з територіальної оборони подяки міського голови отримали: головний лікар комунального закладу «Черкаська міська дитяча лікарня ЧМР» Володимир Борисенко, механік сховища комунального закладу «Черкаська міська дитяча лікарня ЧМР» Володимир Мещеряков та фахівець із питань цивільного захисту комунального закладу «Черкаська міська дитяча лікарня ЧМР» Валерій Горшунов.

Опісля з рук міського голови за високі спортивні досягнення, підвищення авторитету міста на міжнародній арені та особистий внесок у здобуття ІІ загальнокомандного місця на Чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон», який проходив 6−9 липня 2017 року в м. Сегед (Угорщина), команда черкаських веслувальників також отримала особисті подяки від черкаського мера. Серед них багаторазові чемпіони — Денис Городнюк, Сергій Мелецький, Віталій Чередник, Анна Чередник та Катерина Коваленко.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x