Постраждалим внаслідок стихії жителям Чорнобаю розпочнуть виплати допомоги

Постраждалим внаслідок стихії жителям Чорнобаю розпочнуть виплати допомоги

У селищній раді продовжує працювати комісія по наданню допомоги жителям Чорнобаївської територіальної громади, які постраждали внаслідок стихійного лиха 1 липня цього року. Комісія працює щоденно без вихідних. На сьогодні опрацьовано всі подані 357 заяв з відповідним переліком документів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської селищної ради.

Загальна сума призначеної благодійної допомоги станом на 18 липня 2017 року становить близько 1 млн. грн. На даний час здійснюється перерахування коштів на рахунки заявників.

На виплату допомоги населенню для подолання наслідків стихії селищним бюджетом виділено понад 1,9 млн. грн. Додатково планується залучити кошти районного бюджету в сумі 1,15 млн. гривень.

Допомога надається на підставі письмової заяви громадянина до селищного голови з проханням про надання благодійної допомоги. У заяві вказується прізвище, ім’я, по батькові заявника, місце проживання, телефон, особовий рахунок для одержання коштів та причини звернення.

До заяви додається копія паспорта (перша, друга сторінки і сторінка реєстрації місця проживання) заявника, копія ідентифікаційного коду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x