Минулого тижня на дорогах Черкащини відремонтували майже 14,4 тисяч кв. м покриття

Минулого тижня на дорогах Черкащини відремонтували майже 14,4 тисяч кв. м покриття

На автошляхах області продовжуються роботи з ліквідації ямковості. Минулого тижня було виконано ямковий ремонт на майже 6,5 тисяч кв. м доріг загального користування. Зокрема, на дорогах державного значення ліквідовано майже 2 тис. кв. м ямковості, а на дорогах місцевого значення – майже 4,5 тис. кв. м ямковості.

Окрім того, минулого тижня було влаштовано 7,9 тис. кв. м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на автодорогах місцевого значення, інформують в САД області.

Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом. На дорогах області щодня працює до 30 ремонтних бригад. Підрядні організації використовують сировину семи місцевих асфальтобетонних заводів.

Роботи з ямкового ремонту проводилися у кожному районі Черкащини на всіх автодорогах державного та місцевого значення. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі.

Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із благоустрою узбіч автошляхів, приведення в належний стан павільйонів автобусних зупинок та смуги відведення, обкошування трави на узбіччях, приведення до належного стану дорожніх знаків, ремонт бар’єрного та тросового огородження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x