У Каневі підняли тарифи на водопостачання

У Каневі підняли тарифи на водопостачання

За відповідне рішення члени виконавчого комітету Канівської міської ради проголосували лише з п\’ятої спроби – на засіданні, яке відбулося у середу, 19 липня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівського міськвиконкому.

Відтак, чинні тарифи на воду будуть відкориговані: для населення централізоване постачання холодної води з використанням внутрішньо-будинкових систем (для жителів багатоквартирних будинків) вартуватиме 12,65 грн. за 1 м.куб.; для жителів приватного сектору – 12,07 грн. за 1 м.куб. Натомість водовідведення для мешканців квартир становитиме – 13,43 грн. за 1 м.куб., а для власників приватних будинків – 12,82 грн. за 1 м. куб.

Як повідомила начальник відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності Тетяна Стадник, прийняте рішення має пройти процедуру оприлюднення в засобах масової інформації, тому фактично тарифи будуть введені в дію не раніше 10 серпня ц.р.

Нагадаємо, комунальники ініціювали провести коригування діючих тарифів на послуги КП «Управління ВКГ» у зв’язку з підвищенням вартості затрат на електроенергію, що наразі не враховано в складовій структури тарифу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x