У Чорнобаї ремонтують після негоди лікарню, будинок культури, школу

У Чорнобаї ремонтують після негоди лікарню, будинок культури, школу

18 липня заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик провела засідання районного штабу ТБ і НС з питань ліквідації наслідків стихійного лиха, яке сталось на початку липня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Про стан виконання ремонтних робіт в навчальних закладах району доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна. Продовжуються роботи з перекриття даху ЗОШ №1. Заплановане також видалення дерев, що перешкоджають ремонту даху.

В закладах культури демонтовано розбиті конструкції даху приміщення районного будинку культури та накрито гідробар’єром. Триває капітальний ремонту даху поліклінічного відділення ЦПМСД – перекрита частина даху над ліфтовою шахтою та більша частина стоматологічного відділення.

У ЦРЛ працюють 3 бригади – Маньківська, Канівська, Корсунь-Шевченківська – ремонтують покрівлі терапевтичного та неврологічного відділень. Вже закінчений ремонт покрівлі фельдшерсько-акушерського пункту села Савківка.

У житловому фонді жителі селища Чорнобай продовжують роботи по ремонту своїх помешкань своїми силами. У селищній раді продовжує працювати комісія з надання допомоги постраждалим жителям Чорнобаївської територіальної громади, проте виплата коштів досі пір не відбулася.

– Необхідно вчасно підготувати документи по внесенню змін до селищного бюджету та надати до відділення Державного казначейства в Чорнобаївському районі, а не затримувати виплати вишукуючи різні причини, – зауважила Валентина Стилик, звертаючись до селищного голови Алли Мірошніченко.

На приміщенні пожежної частини підходить завершують ліквідацію битого шиферу, тож скоро працівники рятувальної служби вже зможуть взятися за перекриття даху. На сьогоднішній день газопостачання в Чорнобаївському районі відновлене на 100%.

Працівники апарату райдержадміністрації, управління з питань праці і соціального захисту населення, відділи: культури і туризму, освіти, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, районної ради та районного ФОК проводили розчистку узбіччя в’їзної дороги до Чорнобаївського району. Вилучені пошкоджені дерева будуть використані для опалення Чорнобаївської ЦРЛ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x