У Корсунь-Шевченківському затримали гаражну злодійку

У Корсунь-Шевченківському затримали гаражну злодійку

З гаражного приміщення пенсіонера зловмисниця викрала електроінструменти, які продала. Правоохоронці відшукали жінку та доставили до відділення поліції для дачі показів. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся 69-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала з його гаража електроінструменти. Проводячи заходи по встановленню крадія, працівники поліції опитали місцевих жителів. Від випадкових свідків дізнались, що містом ходила жінка та шукала покупців на електротовари за помірними цінами.

Отримавши опис підозрюваної особи, правоохоронці відшукали її у знайомих та доставили до відділення поліції для дачі показів. Нею виявилась 47-річна місцева жителька. Свої дії пояснила нестачаю коштів.

За вказаним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x