Вартість проїзду в Каневі поки не збільшуватимуть

Вартість проїзду в Каневі поки не збільшуватимуть

Виконавчий комітет Канівської міської ради не погодив збільшення вартості проїзду у міських маршрутках.

Про це «Нова Доба» дізналася з видання «Kanos».

Зокрема, на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету його члени не підтримали проект рішення «Про приведення у відповідність регульованого тарифу на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів», яким передбачалося збільшення вартості проїзду у міському транспорті із 3,5 гривень до 4-х гривень.

Перед обговоренням відповідного питання секретар Канівської міської ради Сергій Ткаченко зауважив, що він проаналізував вартість проїзду у міських маршрутках в інших містах та визначив, що у більшості населених пунктів вже давно вартість проїзду складає 4 гривні і більше. Відтак, у Каневі необхідно було підвищити проїзд до 4-х гривень ще півроку тому.

Відповідно до розрахунків аудиторської фірми, наразі для проїзду у міському транспорті найбільш обґрунтованим є тариф у розмірі 4,80 гривень.

Однак під час голосування за вище згаданий проект рішення, лише 5 членів виконкому висловились на його підтримку, в той час як троє утрималися і один проголосував «проти».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x