15 приватних будинків у Чорнобаї лишаються невкриті шифером

15 приватних будинків у Чорнобаї лишаються невкриті шифером

У Чорнобаївській РДА підбили підсумки заходів ліквідації наслідків стихії, яка пронеслася частиною району 1 липня. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Чорнобаївської РДА.

Проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт даху Чорнобаївської ЗОШ №1 проходить експертизу. Остаточна сума на проведення ремонтних робіт буде відома 21 липня при отриманні проектно-кошторисної документації.

Зруйновані дерева, які були видалені під час проведення суботнику на території Чорнобаївської ЗОШ №1, перевезені до котельні Лихолітського НВК. Для проведення ремонтних робіт в Чорнобаївській ЗОШ № 2 вже завезені матеріали: утеплювач та металопрофіль.

У закладах культури продовжується підготовка проектно-кошторисної документації на проведення ремонтних робіт зруйнованих покрівель.

Для подолання наслідків стихії вже проведено роботи: в Красенівському та Привітненському СБК – зроблено заміри і наразі проводиться виготовлення кошторисної документації; в Бакаївському СК – замінено пошкоджений шифер на новий на суму 2200 грн; у Франківському СБК – замінено пошкоджений шифер на новий на суму 3630 грн; в Чорнобаївському РБК – розроблено кошторисну документацію та подано на експертизу, попередньо на суму більше 300 тис грн; в кінотеатрі «Мир» – розроблено кошторисну документацію та подано на експертизу на суму 522790 грн;

На Чорнобаївській центральній районній бібліотеці вже повністю перекрито дах на загальну суму 37 тис грн. Очищене від битого шиферу і сміття горище поліклінічного відділення ЦПМСД та перекрито шифером 50 відсотків площі даху закладу. У ЦРЛ завершилися ремонтні роботи на покрівлях терапевтичного та неврологічного відділень, дизельної. Закінчено випилювання аварійних дерев, які будуть використані для котельні закладу.

У багатоквартирному житловому фонді селища Чорнобай повністю завершено ремонти з відновлення дахів. Залишаються невкритими шифером 15 приватних будинків (вкриті гідробар’єром) та 9 новобудов. Комісією продовжується розгляд заяв від постраждалих жителів на отримання нецільової благодійної допомоги.

Селищна рада запрошує жителів, домоволодіння яких постраждали від негоди, звернутись до селищної ради з копіями паспорта та ідентифікаційного коду для написання заяви на наданню допомоги, оскільки на сьогодні із 1100 постраждалих до комісії за наданням допомоги звернулося лише 400 осіб.

Сергій Джоболда звернувся до селищного голови Алли Мірошниченко розглянути на виконавчому комітеті питання щодо надання рішення по ліквідації аварійних дерев, які знаходяться в межах закладів соціальної сфери, адже вони несуть небезпеку життю населення. Триває розчистка узбіччя в’їзної дороги до Чорнобаївського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x