На Драбівщині виявили посів коноплі на городі

На Драбівщині виявили посів коноплі на городі

Працівники поліції у Драбівському районі виявили на присадибній ділянці жителя району 34 рослини, схожі на коноплю. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання населених пунктів Драбівського району на присадибній ділянці 29-річного жителя одного із сіл району поліцейські виявили 34 рослини коноплі. Зі слів господаря будинку стало відомо, що рослини не його, насадив їх його 35-річний зять, який проживає з ним. Підозрюваний пояснив поліцейським, що вирощує рослини для куріння. Рослини було вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x