Найспортивнішим селом Шполянщини стала команда Лебедина

Найспортивнішим селом Шполянщини стала команда Лебедина

Справжнім святом спортивного азарту, молодості, завзяття та витримки стали районні змагання «Найспортивніше село Шполянщини 2017», які відбулися 22 липня 2017 року в Шполі з ініціативи районної ради з метою популяризації спорту серед громад району та пропаганди здорового способу життя. У цей день свій досвід, майстерність та волю до перемоги приїхали продемонструвати спортивних команд із сіл району. Активну роботу з формування збірних команд територіальних громад та участі їх у змаганнях провели сільські голови та фізкультурні організатори. Кожну команду очолював сільський голова та капітан команди.
Гостинно зустрічали учасників змагань та вболівальників господарі – голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб та голова Шполянської райдержадміністрації Володимир Потапенко. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській райраді.

Упродовж заходу сільські спортсмени змагалися в 7 видах спорту: шашки, перетягування канату, гирьовий спорт, настільний теніс, дартс, армспорт та футбол.

Цікавими були змагання з армспорту. У вазі до 70 кг І місце зайняв Коливай Роман (с. Лебедин).
У категорії до 90 кг І місце зайняв Петровський Роман (с. Лебедин), ІІ місце – Пазяк Максим (с. Надточаївка), ІІІ місце – Волинець Владислав (с. Матусів). У абсолютній вазі понад 90 кг І місце виборов Березенко Олександр (с. Надточаївка), ІІ місце – Зіменко Володимир (с. Лебедин), ІІІ місце – Яременко Ігор (с. Топильне).
Переможцями у партіях шашок стали: І місце – Колот Віктор (с. Лебедин), ІІ місце – Шевченко Микола (с. Надточаївка ), ІІІ місце – Лоцман Олександр (с. Сигнаївка).

У змаганнях з дартсу 1 місце виборов Матусівський сільський голова Колісник Василь, 2 місце у Надточаївського сільського голови Шевченка Миколи, 3 місце виборов Лебединський сільський голова Рудас Олексій.
В змаганнях з тенісу серед чоловіків 1 місце виборов Мотуз Олександр (с. Лебедин), 2 місце у Капустяна Сергія (с. Лозуватка), 3 місце виборов Коваленко Олексій (с. Топильне).

В змаганнях з тенісу серед жінок 1 місце виборола Козінчук Світлана (с. Лебедин), 2 місце у Тимків Лізи (с.Надточаївка), 3 місце виборола Шаповалова Марина (с.Матусів).
Гирьовий вид спорту об’єднав велику кількість, як учасників змагань, так і вболівальників. У вазі до 65 кг І місце посів Скряга Віктор (с. Лебедин).
До 75 кг І місце у Воінкова Олексія (с. Лебедин), ІІ місце у Волинця Владислава (с. Матусів).
До 90 кг І місце зайняв Петровський Роман (с. Лебедин), ІІ місце – Байда Володимир (с. Топильне), ІІІ місце – Колісник Василь (с. Матусів).
У абсолютній вазі понад 90 кг І місце виборов Ганжа Василь (с. Матусів), ІІ місце – Кирстя Олександр (с. Топильне), ІІІ місце – Петровський Руслан (с. Лебедин).

У запеклій боротьбі визначились переможці із міні-футболу: І місце − с. Лебедин, ІІ місце − с. Надточаївка, ІІІ місце − с. Матусів.
Змагання із перетягування канату було досить цікавим та жвавим, видовищним і емоційним. За допомоги «ловких рук» Матусівського сільського голови Василя Колісника І місце посіла спортивна команда с. Матусів, ІІ місце − с. Лебедин, ІІІ місце − с. Лозуватка. За підсумками результатів змагань перше місце зайняла команда села Лебедин, друге місце команда села Матусів, третє призове місце дісталося команді із села Топильне.

Нагородження переможців і призерів змагань провів голова районної ради Олександр Кузуб.
Команди, які зайняли призові місця нагороджені грамотами, а чемпіон ще й кубком переможця, а всі чемпіони та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Переможець районних змагань «Найспортивніше село Шполянщини 2017» – команда Лебединської сільської ради – візьме участь у фінальних обласних змаганнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x