Черкащани-паралімпійці здобули нагороди на чемпіонаті світу

Черкащани-паралімпійці здобули нагороди на чемпіонаті світу

У складі національної паралімпійської збірної команди України на чемпіонаті світу з легкої атлетики успішно виступили атлети Черкащини Олександр Дорошенко та Роман Данилюк. Чемпіонат світу з 8 до 24 липня приймав Лондон. Тут за нагороди змагались понад 1000 атлетів з 90 країн світу. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Як повідомляють в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, наші паралімпійці гідно виступили на змаганнях, продемонструвавши високі спортивні результати. Так, Роман Данилюк у вправі штовхання ядра (15,61м) виборов другу сходинку, а Олександр Дорошенко посів упевнене третє місце у вправі метання спису (49,63м).
– Насамперед хочу подякувати керівництву Всеукраїнського центру «Інваспорт» за те, що повірили в мене та дали шанс здобути нагороду чемпіонату світу Лондон-2017, – говорить Олександр Дорошенко. – Але особливі слова вдячності присвячую Андрію Фатеєву та своєму особистому тренеру Івану Кердоді, а також усьому колективу Черкаського регіонального центру «Інваспорт»!

Високі здобутки наших атлетів на змаганнях національного та міжнародного рівнів – це результат плідної роботи спортивного колективу області, переконаний начальник обласного управління Максим Зеленський: «Я вдячний кожному, хто сприяє, допомагає, підтримує та вірить у наших спортсменів. Спорт об’єднує навколо себе задля яскравих і потужних перемог. Сьогодні, ми маємо великі плани щодо розбудови спортивної галузі Черкащини і здобутки наших атлетів лише підтверджують, що ми на правильному шляху».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x