Правоохоронці Черкащини визначалися з пріоритетними завданнями в роботі на ІІ півріччя

Правоохоронці Черкащини визначалися з пріоритетними завданнями в роботі на ІІ півріччя

Продовжити роботу з протидії намаганням рейдерського захоплення підприємств, завершення розслідування резонансних справ, активне викриття корупційних злочинів – ці та інші завдання лишаються основними в роботі правоохоронців до кінця цього року. На цьому наголосив заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко на координаційній нараді керівників правоохоронних органів регіону.
За результатами першого півріччя в області зменшилася загальна кількість злочинів. Зокрема тяжких та особливо тяжких кримінально карних правопорушень. Цього вдалося досягти, зауважив Сергій Овчаренко, завдяки зусиллям правоохоронних органів та налагодженій співпраці з ними у межах своїх повноважень органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Забезпечення дотримання правопорядку є і буде одним з пріоритетних напрямків діяльності правоохоронців разом з владою області, – наголосив заступник очільника області. – Не зважаючи на певні досягнення в роботі правоохоронних органів Черкащини, маємо і негативні тенденції в організації та практичному втіленні заходів, спрямованих на боротьбу зі злочинністю. З огляду на них, маємо низку завдань до кінця 2017, над якими треба плідно попрацювати. Зокрема, у напрямку протидії рейдерству, корупції, запобігання тероризмові, доведення до суду резонансних кримінальних розслідувань, дотримання жорсткого контролю за дотриманням податкового та трудового господарства, запобігання наркотизації суспільства та інші. Аби досягти зазначених цілей, будемо й надалі плідно співпрацювати з правоохоронними органами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x