У Леськах обладнали танцювальний зал для колективу «Едельвейс»

У Леськах обладнали танцювальний зал для колективу «Едельвейс»

Один із найкращих танцювальних колективів району «Едельвейс» із Лесьок нещодавно отримав професійне обладнання для занять класичним танцем. «Нова Доба» про це дізналася з видання «Сільські обрії».

Танцюристи «Едельвейсу» не раз здобували перемоги на районних, міських та обласних конкурсах, однак досі не мали професійного залу. Тепер там облаштували професійні танцювальні станки, на черзі – дзеркала. Здійснити мрію майже сотні леськівських дітей вдалося депутату обласної ради Анатолію Коверському, за підтримки якого і вдалося придбати станки.
− Приємно, коли завдяки меценатам можемо створювати такі надзвичайно потрібні речі в Леськах. Наше село – це село молоді, де кожен з них прагне розвиватися. І чим більше у нас подібних закладів, тим більше можливостей розвиватися фізично, творчо і професійно. Ми завжди пишалися «Едельвейсом» і сподіваємося тепер у нього буде ще більше досягнень, − зауважує сільський голова Микола Бас.

Окрім станків, танцювальний зал потрібно ще обладнати дзеркалами. Це наступний етап роботи.
− За 25 років діяльності колективу це наш перший зал із професійними станками для класичного тренажу, що є азбукою хореографії. Тепер ми зможемо займатися ним не періодично, а серйозно і регулярно, − каже керівник колективу Валентина Буркацька, висловлюючи сподівання, що незабаром знайдуться меценати і на придбання дзеркал.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x