Представники ЧДТУ взяли участь у студентському саміті зі сталого розвитку

Представники ЧДТУ взяли участь у студентському саміті зі сталого розвитку

Днями в с. Лугове Миколаївської області в рамках спільного проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» відбувся літній студентський саміт зі сталого розвитку. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

Черкаський державний технологічний університет представляли 4 учасники − представники факультету економіки та управління – Таїсія Кришня, Сергій Пономаренко, Олександр Марченко та Юлія Кулик. Одним із тренерів літнього саміту також була представниця ЧДТУ − координатор Ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ Юлія Ткаченко.
Захід було організовано Освітньою мережею сприяння сталому розвитку в контексті заходів з популяризації Цілей сталого розвитку.

20 активних студентів із різних регіонів України зустрілися в мальовничому куточку на березі Чорного моря, щоб висловити своє бачення майбутнього України на шляху реалізації Цілей сталого розвитку.
Протягом 5-ти днів студенти українських вишів-партнерів Проекту проводили системне дослідження громадської думки щодо цілей сталого розвитку, реформи децентралізації, вивчали досвід об\’єднаної територіальної громади та багато іншого.
На відкритті саміту Світлана Слабінська, спеціаліст з моніторингу та зв\’язків з громадськістю Проекту, зазначила, що вперше проводиться подібний захід, який присвячений безпосередньо Цілям сталого розвитку та їх реалізації в Україні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x