У Черкасах викрили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

У Черкасах викрили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

У рамках операції «Акциз-2017» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів), встановлено, що в одному з гаражних приміщень на території автокооперативу обласного центру організовано незаконне виробництво фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. Виготовлена незаконним шляхом підакцизна продукція реалізовувалась місцевим жителям, а також на замовлення через мережу Інтернет поштовими відправленнями жителям з інших регіонів України. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

У Черкасах викрили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

На підставі ухвал суду співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області із залученням експертів-криміналістів Черкаського відділу поліції за адресою здійснення підпільного виробництва лікеро-горілчаних напоїв та в автомобілі організатора цеху проведено обшуки.
У результаті слідчо-оперативних заходів виявлено та вилучено понад 1,3 тонни спирту невідомого походження, підготовлену до реалізації продукцію у пластиковій тарі – 1155 літрів горілчаних напоїв та 800 літрів коньячних виробів, обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв – шланги, лійки, спиртометри, електронасос, пластикову тару та фурнітуру до неї, а також автомобіль, що використовувався в незаконній діяльності. Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей та описано обладнання на загальну суму 937 тисяч гривень. Зразки вилученої фальсифікованої продукції направлено для проведення експертизи.

У Черкасах викрили підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв

На сьогодні вживаються заходи щодо проведення експертних оцінок фахівців вилучених підакцизних виробів, встановлюються шляхи походження спирту та канали збуту незаконно виготовлених лікеро-горілчаних напоїв.
Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x