50 автомобілів прокредитував ПриватБанк в Черкаській обл.

50 автомобілів прокредитував ПриватБанк в Черкаській обл.

У Черкаській області продовжує набирати популярність кредитна програма «Авто розстрочка» від ПриватБанку, яка дозволяє його клієнтам користуватися новим автомобілем відразу ж після підписання договору з банком. З початку цього року ПриватБанк прокредитував вже 50 автомобілів.

Тепер весь процес придбання авто – від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Всі автомобілі, які продаються з автомайданчиків ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов\’язані з реєстрацією машини, банк бере на себе.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

– Вибрав машину, оформив договір – і поїхав, тепер не потрібно витрачати час і гроші на ходіння між банками та автосалонами, реєстрацію автомобіля в державних органах, – зазначає керівник бізнесу «Споживче кредитування» ПриватБанку Володимир Ридван. – Тільки на цьому можна заощадити кілька тисяч гривень та купити що-небудь корисне для машини, комплект зимової гуми, наприклад. Крім того банк може взяти на викуп ваше старе авто, а при внесенні авансу від 20% клієнт може застрахувати авто в будь-якій страховій компанії на свій розсуд.

«Авторозстрочка2 також дозволяє заощадити час на пошук моделі нового автомобіля і програми кредитування. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах і банківських відділеннях – вибрати своє авто можна прямо на майданчиках банку.

Сьогодні жителям Черкас доступні такі популярні марки, як Fiat, Renault, Citroen, Богдан, Geely, JAC, GW, BYD та інші. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів – купити машину можна з мінімальним початковим внеском 15%, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.

При цьому, клієнти програми економлять до 2000 грн. від суми покупки на реєстрації автомобіля – всі витрати на оформлення документів та реєстрацію машини банк бере на себе. Також ПриватБанк безкоштовно встановлює на всі автомобілі систему GPS-моніторингу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x