Черкаси прийматимуть театральний фестиваль «FORTUNA_fest»

Черкаси прийматимуть театральний фестиваль «FORTUNA_fest»

У вересні Черкаси прийматимуть величезну кількість талановитих, творчих та яскравих особистостей. 22-24 вересня у Черкаському міському Палаці молоді відбудеться Всеукраїнський театральний фестиваль аматорських театрів «FORTUNA_fest – 2017. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Участь у ньому візьмуть аматорські театри, актори-початківці та всі охочі. Окрім цього, тут проходитимуть майстер-класи, вистави та флешмоб, а ще незабутня театральна ніч.

– На фестивалі будуть представлені театри з різних куточків України. Ви відчуєте, чим дихає театр, поринете в атмосферу творчої взаємодовіри. Фестиваль дає змогу розвитку театральних колективів. А також надає можливість акторам-початківцям підвищити свій мистецький рівень акторської майстерності, сценічної мови, пластики та інше, обмінятися досвідом, налагодити творчі контакти, – розповів директор Черкаського міського Палацу молоді Нодарі Росопідзе.

Черкаси відкривають свої двері для аматорських театрів України і радо чекає на всіх охочих! Реєстрація до 1 вересня. Для детальної інформації звертайтеся за електронною адресою: fortuna_fest@ukr.net

Місце: Черкаський міський Палац молоді, вул. Сумгаїтська, 12

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x