На Шполянщині учасникам АТО видадуть 473 га землі

На Шполянщині учасникам АТО видадуть 473 га землі

25 липня заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця провела нараду з питань надання у власність земельних ділянок учасникам антитерористичної операції. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Шполянської РДА.

В засіданні взяли участь виконуючий обов’язки начальника відділу у Шполянському районі Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Олександр Матвійчук, головний спеціаліст цього ж відділу Віталій Пуховський, головний спеціаліст управління агропромислового розвитку Шполянської райдержадміністрації Олександр Пізній, виконуюча обов’язки директора Шполянського РЦСССДМ Галина Орєшіна та голова Спілки учасників АТО Віктор Савчук.

На нараді зазначено, що станом на 5 липня 2017 року Головним управлінням Держгеокадастру у Черкаській області надано 239 наказів про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою на загальну площу 473,05 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності Шполянського району.

Головне управління прийняло 69 наказів про затвердження документації із землеустрою та надання у власність земельних ділянок загальною площею 136,17 га. В цілому по району із числа вільних (ненаданих) земельних ділянок пропонуються учасникам АТО 22 земельні ділянки на площі 336,7 га із числа ненаданих земель державної власності.

За результатами засідання заступник голови райдержадміністрації Ольга Шпиця надала доручення та рекомендації відповідальним особам проаналізувати стан виготовлення проектів землеустрою для учасників АТО, по яких видано накази, а також провести інформаційну роботу в ЗМІ району про зміни у законодавстві щодо надання земельних ділянок у власність. Це питання буде винесене на порядок денний і зборів учасників антитерористичної операції, які відбудуться 28 липня 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x