Черкащани здобули нагороди чемпіонату України з морського багатоборства

Черкащани здобули нагороди чемпіонату України з морського багатоборства

14-19 липня у м. Черкаси відбулись змагання чемпіонату України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків, чемпіонату України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи, чемпіонату України з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи та чемпіонату України з веслування на шлюпках серед чоловіків. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

За нагороди чемпіонату змагались 10 чоловічих і 5 юнацьких команд (загалом 105 спортсменів).

На змагання до Черкас приїхали команди із Івано-Франківської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Донецької, Київської, Дніпропетровської, Черкаської областей та м. Київ.

Привітали спортсменів та вручили нагороди:
– заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту України з веслування Катерина Коваленко;
– голова відділення НОК України в Черкаській області, президент федерації з триатлону, майстер спорту з триатлону та майстер спорту з морського багатоборства Андрій Більда;
– заслужений працівник фізичної культури і спорту, суддя національної категорії, краєзнавець, автор історико-краєзнавчого нарису «Лицарі п’яти якостей» Василь Страшевич;
– головний суддя змагань Сергій Каданцев.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце.

В особистому заліку:
– Єгор Новохатько – I місце;
– Даніїл Божко – II місце;
– Даніїл Піханов – III місце.
– Команда Черкаська область (КДЮСШ ЧМР) виборола третє загальнокомандне місце.
– Команда Черкаської області (КПЗ «Юний моряк») здобула п’яте загальнокомандне місце.

У змаганнях чемпіонату України з морського багатоборства (п’ятиборства) серед чоловіків команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце.

В особистому заліку:
– Віталій Снесар – I місце;
– Денис Снесар – II місце;
– Іван Тараненко – III місце.
– Команда Черкаської області – 2 здобула четверте загальнокомандне місце.

За результатами змагань з веслування на шлюпках серед чоловіків команда Черкаської області виборола друге загальнокомандне місце, команда Черкаська область-2 здобула п’яте загальнокомандне місце.

За результатами змагань з веслування на ялах серед юнаків старшої вікової групи команда Черкаської області виборола перше загальнокомандне місце, команда Черкаської області (КПНЗ «Юний моряк») здобула третє загальнокомандне місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x