На Уманщині за незаконну рубку дерев затримані двоє громадян

На Уманщині  за незаконну рубку дерев затримані двоє громадян

Державні інспектори охорони навколишнього природного середовища Черкаської області під час проведення природоохоронного рейду по охороні та збереженню об\’єктів рослинного світу виявили два факти проведення самовільної рубки зелених насаджень. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

За повідомленням сільського голови 20 липня 2017 року в адміністративних межах села Колодисте Уманського району затриманий порушник, який у полезахисній лісосмузі проводив незаконну заготівлю дров. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої допомогли встановити особу та зафіксувати обставини вчинення правопорушення.

Враховуючи щире розкаяння та добровільне визнання провини, складений адміністративний протокол та винесена постанова про накладення штрафу в розмірі 170 гривень. Нарахована шкода за незаконну рубку в розмірі 2 506 гривень 55 копійок, які порушник зобов\’язався сплатити до бюджету держави. Заходи кримінально-правового впливу до даної особи не застосовувались.

21 липня виявлено факт пошкодження дерева до ступеня неприпинення росту одним із жителів міста Умань. Державні інспектори склали протокол про адміністративне правопорушення, винесена постанова, відповідно до якої на порушника накладено штраф в розмірі 204 гривні та нарахована шкода за пошкоджені дерева в розмірі 2050 гривень. Порушник визнав свою провину та зобов\’язався сплатити кошти в державний бюджет.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x