На Катеринопільщині працівники підприємства викрали з поля 7 тонн зерна

На Катеринопільщині працівники підприємства викрали з поля 7 тонн зерна

Підозрюваними виявилися двоє працівників товариства За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Встановлюються всі обставини події. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На Катеринопільщині працівники підприємства викрали з поля 7 тонн зерна До Катеринопільського відділення поліції звернувся начальник охорони однієї із агрофірм району з повідомленням про крадіжку. Чоловік повідомив, що з території поля агрофірми зникла вантажівка із зерном.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці відшукали вантажівку неподалік від поля. Згодом також встановили місце, куди зловмисники скинули близько 7 семи тонн зерна. Як з’ясувалося до крадіжки причетні 56-річний водій та 52-річний охоронець.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185(Крадіжка)Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x