Дітей у «Сосновому бору» навчали правил безпеки

Дітей у «Сосновому бору» навчали правил безпеки

Нерідко, граючись та досліджуючи світ, діти у своїх експериментах нерідко натрапляють у складні життєві ситуації та можуть потрапити у біду. Аби не допустити надзвичайних пригод, пов’язаних з дітьми та подружити малечу з основними правилами безпеки життєдіяльності, співробітники служби порятунку постійно відвідують заклади дитячого відпочинку. Так, 26 липня рятувальники Черкаського міськрайонного відділу Управління провели для відпочивальників дитячого табору «Сосновий бір» один із таких інформаційно-профілактичних заходів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі рятувальники в ігровій формі нагадали дітлахам основні правила безпеки життєдіяльності, зокрема безпечного поводження у побуті та під час відпочинку на природі.

Переймаючись статистикою надзвичайних подій, що сталися на водоймах Черкащини, інспектори особливо наголосили на правилах безпечної поведінки на воді та продемонстрували послідовність дій при порятунку потопаючого.

Співробітники Управління продемонстрували дітям пожежно-рятувальний автомобіль та бойове обладнання, яке використовує рятувальник під час ліквідації наслідків різноманітних надзвичайних подій та ситуацій.

Цікавим завершенням зустрічі стало показове гасіння умовної пожежі за допомогою пожежного ствола.

У заході взяли участь понад 200 дітей різної вікової категорії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x