Продукти, які виводять нікотин з організму

Продукти, які виводять нікотин з організму

Тютюн посилює серцебиття, підвищує кров\’яний тиск і навіть підвищує ризик серцевого нападу. Якщо ви зараховуєте себе до курців, вам варто знати про харчі, які здатні зменшити негативний вплив нікотину на ваш організм. Щоб нейтралізувати токсини нікотину, необхідно регулярно приймати вітаміни Е, С і А, а також селен. Крім таблеток з аптеки, ці речовини містяться в деяких овочах і фруктах.

Ківі
Коли ви курите, рівень вітамінів А, С і Е, необхідних для нормальної життєдіяльності організму, знижується. Ківі не тільки швидко допоможе поповнити запас цих речовин, але й нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, які постійно атакують здорові клітини, особливо під час куріння.

Цитрусові
Апельсини, лимони, мандарини, грейпфрути та інші представники сімейства цитрусових по праву вважаються чемпіонами за вмістом вітаміну С. Вітамін С прискорює метаболізм, покращує кровообіг і допомагає виводити канцерогени з легень, що накопичилися на слизовій після регулярного вдихання сигаретного диму.

Гранат
Куріння підвищує кров\’яний тиск і знижує рівень вмісту кисню в крові. Боротися з цими симптомами допомагають гранати, які покращують кровообіг і стимулюють вироблення кров\’яних клітин.

Морква
Морквяний сік багатий на вітаміни А, С, К і В, які ефективні у виведенні нікотину з організму. Систематичне вживання моркви поверне шкірі здоровий колір і еластичність, а також частково розгладить утворилися від куріння дрібні зморшки.

Шпинат
Шпинат містить фолієву кислоту і вітамін B9, які є кращими помічниками в справі виведення нікотину з організму. Вітамін B9 допомагає відновити сон, а фолієва кислота бореться з надлишком нікотину.

Імбир
Щоб звільнитися від потягу до паління, дієтологи радять вживати сирий імбир. Він також очищує кров від токсинів та сприяє здоровому схудненню.

Зародки пшениці
Кровоносні судини курців стискаються. Зародки пшениці додають організму вітамін E, який покращує еластичність всієї системи циркуляції. А ще їх вживання запобігає розвитку серцевих хвороб, який зростає, коли ви старішаєте.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x