Астрологічний прогноз на серпень 2017

Астрологічний прогноз на серпень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Початок місяця сприятиме будь-яким починанням. Овнам пощастить у коханні й на професійному поприщі, вони відчують у собі сплеск творчого потенціалу і зможуть проявити неабиякий розум. Варто скористатися цим шансом. Другу половину серпня бажано провести подалі від звичайних буденних справ і турбот. В особистому житті вас чекають небачені досі пристрасті. Одиноким Овнам такий розвиток подій буде на руку, а от сімейним представникам знаку доведеться потрудитися, щоб переконати свою другу половинку в тому, що почуття до неї лише зростають.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 9, 14 і 22 серпня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 4, 11 та 18 серпня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Початок місяця внесе багато змін у життя Тільців. Більшість із них стосуватиметься професійної діяльності. Матимете багато пропозицій і можливостей вибору. Щоб обрати правильне рішення, не соромтеся звертатися за порадою до досвідченіших колег, друзів чи рідних. Вільний від роботи час присвятіть родині й відпочинку на природі. Самотнім представникам цього знаку зорі рекомендують утриматись від необдуманих стосунків із неперевіреними людьми, і більше часу присвятити рідним або собі.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 4, 9, 14 і 19 серпня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 1, 10 та 17 серпня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Серпень стане для Близнюків непростим періодом. Важко передбачити, які наслідки і результати матиме та кількість справ, що з’являться у вас на початку та в середині місяця. Єдина порада – довіряти інтуїції. Нерідко правильним буде саме той вихід, який підказуватиме не досвід і розрахунок, а віра в успіх і совість. Якщо матимете можливість вибору, то початок особливо важливих справ краще перенести з бентежного серпня на наступний місяць. На особистому фронті ваша стриманість і розважливість інколи дратуватиме представників протилежної статі, але в цілому принесе непоганий результат.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 10, 16 і 17 серпня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 13, 14 і 20 серпня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Астрологи прогнозують досить динамічний місяць, який може вибити Раків зі звичного ритму життя. Представники цього знака будуть незадоволені тим, що їм доведеться залишити свою зону комфорту і взятися за роботу. Тільки так ви зможете не лише зберегти позиції, досягнуті на професійному терені, а й перейти на новий рівень. Намагайтеся працювати швидше, але не виходячи за рамки своїх прав і обов’язків. Одиноким Ракам астрологи рекомендують стати сміливішими: ваше щастя безпосередньо залежатиме від зусиль, докладених до пошуку другої половинки.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 8, 12 і 16 серпня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 6, 14 і 21 серпня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Леви опиняться в епіцентрі подій: одні з них здаватимуться приємними, інші – не дуже, але зрештою і перші, і другі сприятимуть вашому розвитку. З усіма наслідками вам удасться справитися найкращим чином, застосувавши свою енергію і нестримний оптимізм. На роботі не варто проявляти надмірну ініціативу, оскільки це не завжди буде належним чином оцінено керівництвом. Ваша друга половинка проявить себе з кращої сторони. Сімейних Левів чекає тиша, спокій і підвищена увага до їхньої персони.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 1, 4, 12 і 16 серпня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 6, 14 та 21 серпня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Серпень допоможе Дівам відчути себе сильними і впевненими. Лише завдяки цим рисам вам удасться отримати користь від цілої низки подій, що відбуватимуться всередині місяця. Для збереження внутрішнього спокою і рівноваги, які так цінують представники цього знаку, бажано частіше знаходити можливість відпочити на природі. Близькі друзі теж подарують багато приємних моментів, а другій половинці вдасться здивувати вас незвичайним подарунком. Найбільше порадують у серпні фінанси, їх буде цілком достатньо, для того, щоб придбати те, про що давно мріяли.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 10, 16 і 17 серпня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 13, 14 і 20 серпня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Серпень сприятиме тому, щоб внести у ваше життя давно бажані зміни. Терези можуть дозволити собі майже все – змінити місце проживання, сімейний статус, країну, професію і місце роботи. Однак, для успішного завершення розпочатого вам доведеться докласти значну кількість зусиль і витратити весь вільний час. У професійній сфері на вас чекає визнання – колектив і начальство нарешті зможуть матеріально оцінити потенціал Терезів. Особисте життя Терезів буде наповнене яскравими зустрічами і побаченнями. Можливо, ви зустрінете свою другу половинку.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 9, 14 і 19 серпня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 1, 10 і 17 серпня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

У серпні можуть повернутися деякі проблеми, що здавалися Скорпіонам давно вирішеними. Щоб легко і без зайвої мороки перемогти привидів минулого, зорі рекомендують більше часу проводити під сонцем. Підійде пляж або просто прогулянки по осяяному денним світилом парку. Місяць обіцяє бути досить успішним у фінансовому плані. Можливо, вам повернуть давній борг, про який ви забули. Самотні Скорпіони не повинні надто наполегливо виражати свою симпатію. Найкраща тактика полягатиме у вичікуванні.
Особливо сприятливі дні: 8, 13 і 21 серпня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 3, 11 і 17 серпня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

Перша половина серпня для Стрільців буде періодом реалізації задуманих цілей. Майже будь-яка справа, за яку ви візьметеся, завершуватиметься нестримним успіхом. Тож, варто скористатися нагодою і максимально швидко закінчити поточні справи. А от у другій половині місяця варто вести тихий і розмірений спосіб життя. Більше споглядати і розмірковувати, ніж діяти. Фінансова складова життя радуватиме постійними грошовими надходженнями з найнесподіваніших джерел. У справах любовних також варто дотримуватися попередньої поради: активний початок місяця і пасивний кінець.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 3, 13 і 16 серпня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 7, 18 і 21 серпня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Для Козерогів цей місяць один із найбільш вдалих. Проблеми і тривоги, що переслідуватимуть більшість представників зодіакального кола, обійдуть їх стороною. Серпень сприяє особистісному зростанню і саморозвитку. Займіться вивченням іноземної мови і роботою з новим програмним забезпеченням. Представники цього знаку не відчуватимуть нестачу в грошах. Козерогам дуже рекомендується заощаджувати, щоб до кінця року купити омріяну річ. Вихідні й відпустку краще провести зі своєю другою половинкою. Якщо такої ще немає, спробуйте її знайти. Зорі обіцяють посприяти.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 8, 17 і 21 серпня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 6, 11 і 19 серпня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Представникам цього знаку рекомендується запастися терпінням і без особливого страху поглянути на безліч дрібних неприємностей, що з’являться на початку місяця. Більшість із них не матиме взагалі жодних наслідків, із рештою ви легко справитеся. У серпні ви подорожуватимете і це допоможе по-іншому поглянути на життя. Місяць сприятиме великій кількості дрібних витрат, але не варто сумувати, адже заробіток прийде найближчим часом. Зірки рекомендують задуматися про зміну сімейного статусу. Шлюби укладені в цей час будуть надзвичайно вдалими.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 4, 6 і 15 серпня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 1, 11 та 21 серпня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Рибам настійливо рекомендується не проявляти у цьому місяці впертість, до якої вони схильні за природою. Якщо справа, про яку йдеться, не надто суттєва, сміливо відступайте. Це допоможе вам здобути авторитет мудрої людини і дозволить запобігти багатьом негараздам. Особливо успішним серпень буде з точки зору фінансів. Вам можуть несподівано заплатити за давно виконану роботу або видати премію за досягнення минулих періодів. Зірки рекомендують витратити гроші на облаштування вашого житла.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 13, і 17 серпня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 1, 8 і 15 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x