Депутати Черкаського району ухвалили низку програм

Депутати Черкаського району ухвалили низку програм

28 липня 2017 року відбулося засідання шістнадцятої сесії районної ради, яку провів її голова Олексій Собко. Перед початком формування порядку денного пленарного засідання чергової сесії, голова районної ради поінформував присутніх про надходження відповідей на звернення до різних державних органів щодо суспільно-політичної ситуації в Україні та протидії гібридним загрозам національній безпеці України у зв’язку з агресією Російської Федерації. Потім депутати заслухали звіт про виконання плану роботи Черкаської районної ради за I півріччя 2017 року, про який доповів голова районної ради Олексій Собко та взяли до відома. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській райраді.

Також депутати заслухали звіт господарської діяльності громадської організації району, а саме: Черкаської районної організації «Союз Чорнобиль України», про які коротко доповів її голова Володимир П’ятов. Такі заслуховування громадських організацій плануються і на наступних пленарних засіданнях сесій, перед депутатським корпусом.

Потім депутати приступили до формування порядку денного пленарного засідання.

Так із порядку денного депутатами було виключено питання про внесення змін до Положення про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району та включено питання про надання пільги щодо сплати орендної плати ФОП. Після внесення змін до порядку денного депутати приступили до розгляду питань.

Спочатку депутатами було схвалено низку нових районних програм, а саме: про Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаському районі на 2017−2021 роки, про району Програму «Оздоровлення території Черкаського району від сказу на період 2017−2021 роки», про програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами на 2017−2020 роки та про програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаського району на 2017−2020 роки.

Заслухано інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Ганни Шокот щодо внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 №12-4/ VII «Про районний бюджет на 2017 рік». Начальник фінансового управління райдержадміністрації зазначила, що зміни викликані розподілом додаткового фінансового ресурсу районного бюджету та в доходній частині загального фонду. Проведено перерозподіл коштів в межах кошторисних призначень.

У ході роботи депутати внесли зміни до ряду програм, а саме: «Районної цільової програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду на 2011−2018 роки», «Програми забезпечення правопорядку в Черкаському районі на 2016−2020 роки», «Районної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016−2020 роки, «Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Черкаському районі на 2016−2017 роки».

Про внесення змін до «Комплексної програми функціонування та розвитку районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016−2017 роки» коротко доповів начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту населення, режимно-секретної роботи, запобігання та виявлення корупції Ігор Троценко.

Потім депутати ухвалили рішення про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок фізичних та юридичних осіб, про які доповідав головний спеціаліст міськрайонного відділу Головного управління Держгеокадастру у Черкаському районі та м. Черкаси, а також відхилено прийняття рішень щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ТОВ «ЧЕ-СОЛАР» та ТОВ «ЕКО-ЧЕ».

Також депутати заслухали блок комунальних питань, про які доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев.

Усі розглянуті на сесії питання, крім двох щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок фізичних та юридичних осіб знайшли підтримку депутатів районної ради у схваленні відповідних рішень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x