Черкаським поліцейським передали нові автомобілі

Черкаським поліцейським передали нові автомобілі

Автопарк поліції Черкаської області поповнився 18 сучасними службовими автомобілями «Mitsubishi Outlander». Їх урочисто передали черкаським поліцейським. Відтепер нові авта допомагатимуть здійснювати патрулювання територіальним підрозділам ГУНП. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

«Mitsubishi Outlander» – екологічно безпечні та мають гібридну силову установку. Їх для Нацполіції закупили на пільгових умовах відповідно до Кіотського протоколу про зміну клімату.

– Реформа Нацполіції продовжується і головне, що вона проходить комплексно, – зауважив заступник голови – керівник апарату Черкаської ОДА Сергій Овчаренко. – Окрім людей та підходів до служби, оновлюється й матеріально-технічна база. Тепер «Mitsubishi Outlander» полегшуватимуть роботу груп швидкого реагування територіальних підрозділів Нацполіції області. Вони замінять давно застарілі ВАЗ чи УАЗ. Такі поступові оновлення – прекрасна мотивація для наших поліцейських ще краще виконувати свої обов’язки, та свідчення тих змін, які вже зараз відбуваються в країні. Дотримання законності, правопорядку та захист наших громадян – такі вимоги нині ставить перед нами Президент України. І нова поліція продовжує неухильно виконувати свої обов’язки та втілювати амбіційну реформу правоохоронних органів у життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x