Золотонісцю, який зберігав наркотичні засоби, оголошено підозру

Золотонісцю, який зберігав наркотичні засоби, оголошено підозру

Прокуратурою вжито заходів щодо належного здійснення нагляду за додержанням законів під час проведення досудового розслідування злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Так, групою прокурорів Золотоніської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

У рамках вказаного провадження слідчим за погодженням з прокурором оголошено про підозру у вчиненні вказаних вище злочинів 32-річному зловмиснику, який умисно, незаконно, з метою збуту придбав рослини коноплі, які в подальшому переніс та зберігав за місцем свого проживання в м. Золотоноша. Під час обшуку в підвальному приміщенні, що належить останньому, правоохоронцями виявлено та вилучено майже 20 кг особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено.
Досудове розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на скерування обвинувального акта до суду в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x