Квітами та вродою черкащанки нагадували світові про жіночність

Квітами та вродою черкащанки нагадували світові про жіночність

У красивих сукнях, спідницях, на підборах і з квітами. Так жінки Черкас учора влаштували на Соборній площі міста Флешмоб краси та жіночності. Організувала його черкащанка Анастасія Картика. Каже, що цей день, 1 серпня, має для неї особливе значення. Це і день її народження, і день народження засновниці руху жіночності у світі Ольги Валяєвої.

За словами Анастасії Картики, такі ж заходи проводять дев’ятий рік поспіль у понад 200 містах 21 країни усього світу. Жінки одягають красивий одяг – сукні або спідниці – співають пісень, танцюють і дарують перехожим квіти, ніби розділяючи з ними свій настрій і красу.

− Дізналася про подію у соціальній мережі «Facebook», мені сподобалася ідея, оскільки я люблю, коли дівчата одягаються жіночно. Це надихає, − зазначила одна із учасниць флешмобу Тетяна Шульдішова. – Жіночна жінка з гарним настроєм передає його як квіту далі для того, щоб, можливо, якась інша жінка надихнулася цим, відкрила шафу і одягла наступного дня свою улюблену сукню.

На свято краси, квітів і жіночності зібралося близько 50 містянок. Вони спілкувалися, сміялися, танцювали, дарували квіти й гарний настрій усім довкола.

Анна Крутіхіна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x