Уманчанка викрала в пенсіонера велосипед

Уманчанка викрала в пенсіонера велосипед

В Умані раніше судима жінка викрала велосипед у пенсіонера. За вчинене їй загрожує до трьох років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 67-річний пенсіонер з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів, що зайшов до магазину купити продукти, залишивши велосипед на дворі. Коли вийшов з продуктового магазина виявив, що двоколісний зник.

Працівники поліції опитали можливих свідків події та з’ясували, що люди бачили, як невідома жінка взяла велосипед та поїхала в невідомому напрямку. Отримавши опис ймовірної зловмисниці, правоохоронці відшукали її на одній із вулиць міста. Нею виявилася раніше судима 58-річна місцева жителька. Як з’ясувалось, жінка зловживає алкоголем, тому викрадений велосипед продала за незначну суму своєму сусіду, аби купити випивку.

За цим фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x