На звання кращого спортсмена в липні претендують 5 осіб

На звання кращого спортсмена в липні претендують 5 осіб

У липні на звання «Кращого спортсмена місяця» на Черкащині претендує п’ятеро осіб. Це – спортсмени, які продемонстрували високі результати під час чемпіонатів України та Європи, що відбулися в липні. Серед претендентів: Дар’я Шаріпова, Сергій Куліш, Олександр Кобець, Олексій Сюткін, Світлана Марусенко. Експертна комісія днями розгляне подання та визначить кращого спортсмена місяця серед кандидатів. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Відділення НОК у Черкаській області.

Дар’я Шаріпова на чемпіонаті Європи зі стрільби з малокаліберної зброї здобула перше командне місце у вправі МГ-9 (стрільба лежачи), друге командне місце у вправі МГ-5 (стрільба з трьох положень) та друге особисте місце у вправі МГ-9. Її тренер – Віктор Нагній.
Сергій Куліш на чемпіонаті Європи зі стрільби з малокаліберної зброї здобув особисте «срібло» у вправі МГ-6. Тренер – Віктор Нагній. Олександр Кобець на чемпіонаті Європи з баскетболу 3х3 посів третє місце. Тренер спортсмена – Максим Міхельсон. Олексій Сюткін на чемпіонаті України з триатлону (акватлону) здобув «срібло» з акватлону та «бронзу» з триатлону. Тренер – В’ячеслав Кудрявцев. Світлана Марученко на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих посіла друге місце у вправі зі штовхання ядра. Тренер – Сергій Лисенко.

Нагадаємо, відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області відзначає кращих спортсменів щомісяця. Спортсмен та його тренер отримують відзнаку та грошову винагороду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x