Уманське підприємство забруднювало Осташівський став

Уманське підприємство забруднювало Осташівський став

Зареєстровано кримінальне провадження за фактом порушення уманським підприємством правил охорони вод. Установлено, що одним із підприємств по виготовленню лікеро-горілчаної продукції, яке розташовано в м. Умань, здійснюється забруднення поверневих вод водного об’єкту «Осташівський став». Про це «Нова Доба» дізналася в Прокуратурі Черкаської області.

Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил охорони вод, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 242 Кримінального кодексу України.

Кримінальне правопорушення розслідується Уманським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, процесуальне керівництво в ньому здійснюється групою прокурорів Уманської місцевої прокуратури.

На цей час тривають слідчі дії, зокрема проведено огляд місця події, в ході якого зафіксовано обставини вчиненого кримінального правопорушення, а також вживаються заходи, спрямовані на всебічне й повне дослідження всіх обставин справи, в тому числі встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, а також забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Довідково: за вчинення вказаного злочину винним особам загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 5 років, або обмеження волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x