Ремонтні роботи на мосту через Дніпро прискорюють

Ремонтні роботи на мосту через Дніпро прискорюють

На мосту через Дніпро наразі здійснюють заміну деформованих та пошкоджених плит. Ремонтники, кількість яких значно збільшена, готують для заливки бетоном поверхню. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Хід робіт на мосту обговорили під час зустрічі заступника голови ОДА Костянтина Омаргалієва з керівництвом ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» – Ігорем Карнаковим та Олександром Хамайдулом. Звернувшись до них, Костянтин Сапартаєвич вкотре наголосив на тому, що ремонт мосту має надважливе стратегічне значення для області:
– Вимагаємо максимальних зусиль від робітників, котрі нині працюють на мосту, аби ремонт був зроблений своєчасно та якісно. Для цього обласна адміністрація спільно зі Службою доріг в області продовжуватиме щоденний контроль за процесом робіт, аби вони проходили згідно з графіком.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!
У зв’язку з виконанням безперервного технологічного процесу, зокрема бетонування мосту, що триватиме кілька днів, починаючи з цієї п’ятниці, можливе зміщення часових проміжків «вікон» у вечірні години.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x