Потяг єднання України «Труханівська Січ» побував у Холодному Яру

Потяг єднання України «Труханівська Січ» побував у Холодному Яру

Восьмий змагальний волонтерський Потяг єднання України «Труханівська Січ» побував у Холодному Яру. Знайомство зі славною історією Черкащини у дітей зі всієї України, в тому числі з окупованих територій, відбувалося на території, що підпорядкована ДП «Кам`янське лісове господарство», повідомляють в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Місце для таборування було вибрано не випадково, адже кілька днів учасники «Труханівської Січі» перебували в одному з найулюбленіших туристичних об’єктів Черкащини – поблизу Гайдамацького ставу у Креселецькому лісництві.

У рамках цієї акції команди молодих патріотів-школярів з різних областей подорожували Україною та протягом майже 40 діб відпрацьовували на практиці досягнення у військово-патріотичних вишколах. Крім того, поєднували виконання запланованих завдань із корисними справами. Так, приміром, у Холодному Яру природолюби прибирали лісові масиви від сміття, яке згодом вивезли місцеві лісівники.

Основними завданнями заходу є те, щоб за допомогою змодельованих ситуацій сприяти формуванню у дітей комплексу навиків і вмінь діяти індивідуально та колективно у будь-яких екстремальних ситуаціях; виховувати працелюбність, чесність, відвагу, дисциплінованість, увагу до ближнього; сприяти розвитку фізичної культури, загартованості дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x