На Драбівщині ввели карантин через сказ тварин

На Драбівщині ввели карантин через сказ тварин

Про введення карантинних обмежень по сказу тварин на територію села Рождественське Рождественської сільської ради Драбівського району з його сільськогосподарськими та мисливськими угіддями говорили на засіданні надзвичайної протиепізоотичної комісії при Драбівській районній державній адміністрації, яку провів Володимир Лобода, перший заступник голови райдержадміністрації, голова надзвичайної протиепізоотичної комісії. «Нова Доба» про це дізналася в Драбівській РДА.

Учасниками наради заслухано інформацію заступника голови державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації, в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Драбівському районі Сергія Михайлика – про випадок сказу лисиці в селі Рождественське.

Заслухавши та обговоривши це питання члени комісії вирішили визнати неблагополучною ситуацію стосовно захворювання на сказ тварин та ввести карантинні обмеження на територію села Рождественське з її сільськогосподарськими та мисливськими угіддями з 03 серпня 2017 року; визнати загрозливою по захворюванню на сказ тварин території сіл Павлівщина, Вершина Згарська та Великий Хутір та їх сільськогосподарські і мисливські угіддя, що межують з неблагополучною по захворюванню на сказ тварин територією; затвердити Комплексний план заходів по локалізації та ліквідації захворювання на сказ тварин на неблагополучній та загрозливій території.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x