Корсунчанин серед білого дня обікрав приміщення заводу

Корсунчанин серед білого дня обікрав приміщення заводу

28-річний непрацюючий житель Корсуня-Шевченківського серед білого дня обікрав приміщення місцевого заводу. Викрадені радіатор до вантажівки, три електродвигуни для яблучної лінії та сім алюмінієвих роликів до томатної лінії продав, виручені 700 гривень потратив на власний розсуд. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції від керівництва одного з підприємства міста надійшло повідомлення про крадіжку радіатора до вантажівки, три електродвигуни для яблучної лінії та сім алюмінієвих роликів до томатної лінії.
Працівники поліції, перевіряючи місцеві пункти прийому брухту, на одному з них знайшли частину викраденого. За словами робітника металоприйомки, був складений опис чоловіка, який їх приніс. Ним виявився 28-річний житель Корсуня. Його застали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Під час розмови зі слідчим, підозрюваний зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює і підзаробитися вирішив крадіжкою. Серед білого дня заліз до приміщення заводу через шибку вікна, яку відхилив руками. Частину викраденого здав на брухт, іншу – продав перехожим. За все виручив близько 700 гривень, які витратив на власні потреби.

Речові докази вилучено частково. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x