Звенигородця, який продавав метадон, затримали

Звенигородця, який продавав метадон, затримали

У Звенигородці під час оперативної закупки правоохоронці затримали наркозбувача. Зловмисник продавав метадон. Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До оперативників Звенигородського відділу поліції надійшла інформація про чоловіка, який на території Звенигородки займається збутом наркотиків. Поліцейські провели низку заходів, під час яких інформація підтвердилася. З’ясували, що неодноразово раніше судимий 41-річний місцевий житель причетний до незаконного збуту метадону. Наркозбувача правоохоронці затримали в ході проведення оперативної закупки. Чоловік продав наркозалежній особі за 100 гривень одну таблетку метадону.

Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння затриманого оперативники виявили кошти, вилучені від продажу наркотичного засобу, три пігулки метадону, 500 грам коноплі та відходи від виготовленої наркотичної речовини.
Вилучені речові докази направлено на дослідження. За цим фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Зливмисникові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x