На Городищині спіймали наркоторговця

На Городищині спіймали наркоторговця

Молодий чоловік наважився на продаж наркотичного зілля поблизу однієї з місцевих шкіл. Здійснитись планам зловмисника завадили співробітники БНОНу. За вчинене йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До оперативників Городищенського районного відділу міліції надійшла інформація, що житель одного із сіл району біля стадіону школи займається продажем наркотичних засобів. Для затримання зловмисника та документування його незаконних дій працівники міліції розробили спеціальну операцію. Правоохоронці затримали наркоторговця «на гарячому», в той момент коли він передав пакетик з невідомою речовиною та отримав за неї кошти. Як встановила експертиза, вилучена речовина являється наркотичним засобом канабіс. Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне пересилання чи збут наркотичних засобів). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини справи, триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x