Сьогодні черкащани спостерігатимуть місячне затемнення

Сьогодні черкащани спостерігатимуть місячне затемнення

Часткове місячне затемнення відбудеться в повний місяць, 07.08.2017 року о 15 ° 25 \’сузір\’я Водолій, в той час як Сонце буде перебувати у Леві. Максимальна фаза затемнення настане о 21:20 за київським часом, про це повідомляє tsn.ua.

Місячне затемнення − це час завершення важливих взаємин. У дні місячного затемнення (з 4 по 11 серпня, оскільки його вплив поширюється на три дні до і на три дні після) таємне стає явним: затемнення завжди висвічує те, що приховано. Місячні затемнення порушують душевний спокій, впливають на розум, але найбільше − на емоції.

На перший план може виходити сторона особистості, яка зазвичай перебуває в тіні. Затемнення під знаком Водолія може раптово для самої людини «вийняти» з підсвідомості неконтрольовані стану, наприклад, довго накопичується агресію або бажання висловитися відверто. У цей час людина може прагнути до свободи і жадати змін зараз і відразу. А Сонце у Леві буде штовхати до прагнення досягти егоїстичних цілей, зробити щось для себе незважаючи ні на що і ні на кого.

Найбільше це затемнення буде впливати на людей, народжених під знаками зодіаку: Водолій (особливо народжені з 3 по 5 лютого), Скорпіон (особливо народжені з 7 по 9 листопада), Лев (особливо народжені з 7 по 9 серпня), Телець (особливо народжені з 5 по 7 травня).

У період затемнення підвищуються дратівливість, вразливість, примхливість, бажання сперечатися, невдоволення собою і оточуючими. З\’ясування відносин найчастіше призводить до скандалів і нервових зривів. Не виключені емоційна нестабільність, неадекватність дій, рецидиви психічних хвороб, а також безпричинні капризи дітей.

Егоїзм, відстоювання власної вигоди на шкоду іншим можуть обернутися втратами, несправедливим вироком, лікарнею, інвалідністю, які не дозволять рухатися вперед. Збільшується кількість аварій на дорогах і інших нещасних випадків, також буває багато отруєнь ліками та алкоголем.

Крім того, у дні місячного затемнення слід позбавлятися від шкідливих звичок і пороків: кидати курити, вживати алкоголь і наркотики, звільнятися від психологічних залежностей, а також від ігрової залежності. Якщо цього не зробити зараз, у період затемнення, то шкідливі звички і нездорові прихильності в найближчий рік обернуться великими проблемами. Місячне затемнення 7 серпня дає можливість звільнитися від різного роду зв\’язків з минулим. Дуже важливо в період з 4 по 11 серпня зайнятися медитацією, гармонізують вправами та іншими методиками.

У період затемнень (21 серпня нас чекає сонячне затемнення) за місяць, тиждень і три дні до і після відстежуйте всі події, зустрічі, ситуації і, найголовніше, важливі кроки, які збираєтеся робити. Як правило, вони несуть дуже важливу кармічну завдання.

Це затемнення найлегше пережити людям, які вчаться на своїх помилках.

Люди, народжені в день місячного затемнення, часто наділені неординарними якостями. Як правило, в їхньому житті відбуваються події, яких неможливо уникнути, і вони потрапляють в ситуації, які не можна змінити. Крім того, вони багато конфліктують і протягом тривалого часу перебувають у пошуках свого партнера.

Якщо день народження випадає на місячне затемнення (плюс-мінус три дні), то до наступного дня народження вам треба ретельно стежити за здоров\’ям, бути вкрай уважними стосовно до родичів, майбутньому подружжю, намагайтеся брати участь у вирішенні сімейних питань.

Досвід показує, що затемнення, що припадає на день народження, однаковою мірою приносить як негативні, так і сприятливі події: розлучення, переїзд, звільнення з роботи, здобуття наукового ступеня або творчого звання, зміна в складі сім\’ї і т.д.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x